Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 05. 2013. 21:32 >> 21:32

NASLJEDNIK MOJESA

Everton i Martinez počeli pregovore

Uprava Evertona počela je pregovore sa Robertom Martinesom. Predsjednik "karamela" razgovarao je sa Martinesom u srijedu u Londonu, da bi neposredno poslije toga Španac saopštio vlasniku Vigana Dejvu Vilanu da želi da napusti klub.

Eliminacija Vigana iz Premijer lige, neposredno po osvajanju FA Kupa, nagovijestila je da će Martines napustiti Vigan, jer ne želi da vodi tim iz Čempionšipa.

Njegov prelazak u Everton bi bio korak naprijed u karijeri, s obzirom na nivo kluba.

Među kandidatima da naslijede Škota pominju se još trener Porta Viktor Pereira, potom Nil Lenon iz Seltika, Mihael Laudrup iz Svonsija (najavio ostanak u Velsu), kao i Fil Nevil, koji će ipak vjerovatno biti dio stručnog štaba na "Old Trafordu".

Everton je spreman da Viganu plati oko 2,5 miliona eura kompenzacije za prelazak Martinesa, koji ima još jednu godinu ugovora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније