Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Beta ]

29. 08. 2016. 22:44 >> 22:25

ZA TRI MILIONA

Katai prelazi u Seltu

Fudbaler Crvene Zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da bi u narednih 48 sati trebalo da potpiše ugovor sa španskom Seltom.

 

"Najbliža je Selta. Pregovori su skoro završeni. Danas ili sjutra bi oni trebalo da pošalju doktora kako bi se obavili pregledi poslije čeka bi trebalo da se završi taj ugovor", rekao je Katai novinarima u Staroj Pazovi gdje se nalazi na priprema reprezentacije.

On je dodao da ga raduje što će igrati u "vjerovatno najboljoj ligi na svijetu" - Primeri.

"Nije moglo bolje. Primera je verovatno najbolja liga na svijetu. Tu su Barselona, Real i Atletiko Madrid, Valensija, Sevilja, svi znamo kakvi su to klubovi", kazao je Katai.

Posljednjih dana dosta se spekulisalo o odlasku Kataija iz Zvezde, koja će prema navodima medija zaraditi oko tri miliona evra od transfera najboljeg strijelca Super lige Srbije iz prethodne sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније