Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 08. 2016. 21:48 >> 23:54

CICO OPTIMISTA

Kranjčar: Grupa daje nadu za proljeće u Evropi

Trener fudbalera Dinama iz Zagreba Zlatko Kranjčar rekao je danas da vjeruje da njegova ekipa može ravnopravno da igra s Juventusom, Seviljom i Olimpikom iz Liona u Ligi šampiona i da se bori za proljeće u Evropi.

"Mislim da je žrijeb jako atraktivan i dobar. Imamo protivnike s kojima bismo mogli dobro da odigramo i da napravimo dobar rezultat. Sigurno je da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice u grupi tražiti određene rezultate za proljeće", rekao je Kranjčar za sajt kluba.

Fudbaleri Dinama će u Ligi šampiona igrati u Grupi H s Juventusom, Seviljom i Olimpikom iz Liona.

"Ono što sam nagovijestio kad sam došao prije dva mjeseca u klub jeste to da želim da Dinamo dočeka proljeće u Evropi. Mislim da nam ova grupa daje nadu", rekao je Kranjčar.

On je naveo da se nada da će se Dinamo još pojačati i da će biti ravnopravan konkurent protivnicima u grupi.

"Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prelaznog roka i da ćemo biti ravnopravni konkurentima u grupi. Sevilja je trostruki pobejdnik Lige Evrope, imamo u grupi jaki Juventus i Lion. Mislim da imamo dobru grupu i da možemo da se nosimo sa sva tri kluba. Nije to prepotentno, nego realno i objektivno. Bićemo još bolji, podignućemo formu i uz dolazak još par kvalitetnih igrača imamo pravo da računamo na proljeće. To je moja vizija", dodao je Kranjčar.

Alegri: Moramo biti oprezni

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa mora biti oprezna.

"Prošle godine smo propustili veliku šansu u Sevilji (kada je Juventus porazom završio na drugom mjestu u grupi)... Biće užarena atmosfera u Lionu i Zagrebu, tako da moramo biti oprezni i da ostanemo fokusirani", rekao je Alegri.

Fudbaler šampiona Italije Sami Kedira naveo je da ne može da dočeka početak takmičenja u Ligi šampiona.

"Ovo će biti veoma zanimljivo. Žrijeb nam je donio putovanja u Španiju, Francusku i Hrvatsku. Ne mogu da dočekam početak Lige šampiona", napisao je Kedira na svom tviter nalogu.

Slucki: Imamo šanse da prođemo dalje

Trener fudbalera CSKA Leonid Slucki rekao je danas da vjeruje da njegova ekipa ima šanse da prođe grupu u Ligi šampiona.

Moskovski CSKA će igrati u Grupi E s ekipama Bajer Leverkuzena, Totenhema i Monaka.

"Još jedan težak žrijeb. Totenhem, Monako i Bajer igraju u najjačim ligama u Evropi, ali mislim da imamo šanse da prođemo dalje zahvaljujući našem iskustvu igranja protiv velikih klubova", rekao je Slucki.

Tuhel: Teška, ali i atraktivna grupa

Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel rekao je danas da će njegova ekipa u Ligi šampiona igrati u teškoj, ali atraktivnoj grupi.

Borusija će u Ligi šampiona igrati u Grupi F s Real Madridom, portugalskim Sportingom i Legijom iz Varšave, odlučeno je danas žrijebom u Monaku.

"Bilo je mnogo iščekivanja u našem timu uoči žrijeba... Upali smo u veoma zanimljivu grupu. Teška je, ali i atraktivna. Utakmice protiv Reala postaju polako klasik za Borusiju. Radujemo se što ćemo igrati sa šampionom", rekao je Tuhel.

Prvo kolo Lige šampiona igraće se 13. i 14. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније