Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 05. 2013. 09:54 >> 09:54

PROTIV NOVOG DIZAJNA

Navijači Evertona protiv novog grba

Više od 14 hiljada navijača Evertona potpisalo je onlajn peticiju protiv novog grba kluba.

Moto Evertona "Ništa nije dobro osim najboljeg" (Nil Satis, Nisi Optimum) i dva vijenca uklonjena su sa grba, što se i prije dešavalo u istoriji kluba.

Od početka 90-ih godina prošlog vijeka, moto je bio jasno vidljiv, ali ga u novom dizajnu nema. Navijačima odsustvo te rečenice nije jedini problem, oni nijesu zadovoljni sa kompletnim dizajnom.

U peticiji se navodi da je novi grb "užasan i loše dizajniran", kao i da niko neće kupovati opremu kluba s novim obilježjem.



Portparol tima sa "Gudison parka" saopšto je da novi dizajn sadrži kombinaciju četri istorijska elementa prethodnog grba - kulu, štit, ime kluba i godinu osnivanja.

"Novi grb je moderniji, čistiji i dinamičniji", saopšteno je iz Evertona.

Moto kluba ispisan na latinskom jeziku dodat je na grbu 1938., ali se na dresovima pojavio tek 1978., i tu se nalazio sve do 1982., nakon čega je opet vraćen 1991.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније