Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 05. 2013. 10:32 >> 10:34

NA PROSLAVI TITULE

U Humskoj dječak pogođen bakljom

Partizan je u posljednjem kolu Jelen Superlige protiv Spartaka proslavio šampionsku titulu, ali će slavlje biti upamćeno po neredima na tribinama, prilikom kojih je povrijeđen jedan dječak.

Navijači Spartaka sukobili su se sa pristalicama Partizana na zapadnoj tribini, a najgore je prošao jedan 11-godišnji dječak, koji je pogođen bakljom u glavu, prenosi Blicsport.

Navijači Spartaka su izazvali nerede kada su počeli da gađaju gledaoce na „Zapadu“ nakon prvog gola crno-bijelih. Poslije gađanja bakljama i gužve, gostujući "Marinci" su bacili na zapad topovski udar, pa su se metežu priključili Partizanovi navijači, koji su sa došli sa istoka. Na kraju je reagovala žandarmerija, koja je ogradila navijače Spartaka, a zatim i ispraznila dio tribine na kojem su bili.

Partizan je slavio 5:0, navijači su na kraju utakmice upali na teren, uzeli dresove od ograča i skinuli mreže sa golova za uspomenu na istorijsku 25. titulu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније