Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2016. 14:49 >> 14:31

ZADOVOLJAN ODLUKOM

Hamšik ne želi da ide iz Napolija

Slovački fudbaler Marek Hamšik rekao je danas da ostaje u Napoliju i da je zadovoljan tim izborom.

"Zadovoljan sam svojim izborom, mislim samo na Napoli. To je tim koji igra napadački fudbal i radi zajedno na tome da nešto osvoji", rekao je Hamšik, prenose italijanski mediji.

Hamšik je pružio izvanredne partije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, pa su se mnogi klubovi, među kojima je i Bajern iz Minhena, bili zainteresovani za njega.

Slovački reprezentativac je u Napoliju od 2007. godine, a prije toga je igrao za Brešu i Slovan iz Bratislave.

Napolije je nedavno napustio najbolji strijelac ekipe Gonzalo Iguain, koji je prešao u Juventus, a vicešampiona Itlije je danas saopštio da je doveo poljskog napadača Arkadijuša Milika iz Ajaksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније