Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2013. 23:25 >> 23:25

HEROJ

Roben: Još uvijek ne mogu da vjerujem

Arjen Roben je junak velikog trijumfa Bajerna u finalu Lige šampiona, pošto je golom u 89. minutu srušio Borusiju iz Dortmunda (2:1), a nakon ceremonije dodjele medalja i pehara je bio jako uzbuđen.

„Bila je to prava utakmica. Mi smo imali šanse, imali su ih i oni, emocije su nas preplavile. Još se nije sve sleglo, ali hoće, još ne mogu da vjerujem", bilo je sve što je Roben uspio da kaže nakon fenomenalnog finala.

Sportski direktor Bajerna i nekadašnji igrač Borusije Dortmund Matijas Zamer rekao je poslije osvajanja Lige šampiona, , da je osjećaj biti na krovu Evrope neuporediv sa bilo čim drugim.

"Ne mogu ovo da uporedim ni sa čim. Bilo je suza, radosti i olakšanja - svega", kratko je poručio Zamer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније