Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 07. 2016. 19:14 >> 18:55

OD SJUTRA U BARU

Mažić predavač na seminaru FSCG

Ljetnji seminar za fudbalske sudije i pomoćnike sa Jedinstvene liste, koji se tradicionalno organizuje pred početak nove sezone, počeće sjutra u Baru, u organizaciji Sudijske komisije FSCG, a jedan od predavača biće srpski arbitar Milorad Mažić.

"Naše najbolje sudije će u Baru imati priliku da uče i od FIFA sudijske trojke iz Srbije - Milorada Mažića, Milovana Ristića i Dalibora Đurđevića. Jedan od najboljih evropskih arbitara i njegovi pomoćnici će podijeliti bogata iskustva stečena suđenjem na najvećem klupskom i internacionalnom nivou, uključujući i ona sa nedavno završenog Evropskog prvenstva u Francuskoj", objavljeno je internet sranici FSCG.

Pored sudija i pomoćnika, u Baru će raditi i kontrolori suđenja Prve i Druge lige Crne Gore.

Iz FSCG su kazali da će sudije tokom trodnevnog seminara biti podvrgnute provjeri tjelesne kompozicije i ljekarskim pretragama, a biće testirana i njihova fizička pripremljenost. Teorijski dio rada će obuhvatiti prezentaciju izmjena i dopuna Pravila igre, novih smjernica i preporuka koje je izdala UEFA, kao i analizu suđenja u redovnim takmičenjima FSCG u minuloj sezoni. Na kraju seminara biće testirano znanje sudija i pomoćnika iz pomenutih oblasti.

Seminar će biti održan od 31. jula. do 2. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније