Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

26. 07. 2016. 22:12   >>  21:54

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Zvezda remizirala u Bugarskoj

Fudbaleri Crvene zvezde i Ludogoreca odigrali su večeras u bugarskom Razgradu neriješeno 2:2 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Golove za Zvezdu postigli su Aleksandar Katai u 48. i Gelor Kanga u 66. minutu, dok su strijelci za Ludogorec bili Džonatan Kafu i Klaudiu Kešeru u 43, odnosno 76. minutu.

Revanš utakmica igra se narednog utorka u Beogradu.

Zvezda je odigrala dva potpuno različita poluvremena u Razgradu.

U prvih 45 minuta utakmice crveno-bijeli su igrali povučenije, jedino je Katai bio u napadu, ali mu je bilo teško pošto je često udvajan. Upravo je Katai imao jedinu šansu za Zvezdu u prvom poluvremenu, ali je njegov šut u 17. minutu odbranio golman Ludogoreca Vladislav Stojanov.

Bugarski šampion je, s druge strane, sedam puta šutirao ka golu Zvezde, a jedan od tih šuteva je završio iza leđa Damira Kahrimana.

Kafu je u 43. minutu prošao sam kroz odbranu Zvezde, prevario je Donalda Mičela i Luisa Ibanjesa i bez većih problema poslao loptu u mrežu beogradskog kluba.

Zvezda je drugom dijelu meča zaigrala mnogo bolje i praktično je u prvom napadu stigla do izjednačenja, a strijelac u 47. minutu bio je Katai.

Kapiten Zvezde je, poslije dodavanja Aleksandra Cvetkovića na desnoj stani, odlučio da sve sam uradi. Ušao je u šesnaesterac Ludogoreca, prevario je dva igrača domaće ekipe i odličan prodor završio golom.

Nakon tog gola obje ekipe prijetile u nekoliko navrata, da bi crveno-bijeli u 66. minutu stigli do preokreta.

Zvezda je osvojila loptu na oko 40 metara od gola, ona je stigla do Kange koji je šutirao sa oko 20 metara i postigao sjajan gol za 1:2.

U momentima kada je Zvezda bila veoma opasna jedna neopreznost koštala je izabranike Miodraga Božovića gola.

Igrači domaće ekipe brzo su izveli prekid na sredini terena, fudbaleri Zvezde su "zaspali", a Kešeru je stigao do lopte i iz "mrtvog ugla" pogodio za izjednačenje.

Utakmica u Razgradu je odigrana pred 8.000 navijača, od kojih je 400 bilo pristalica crveno-bijelih koji su bili smješteni na odvojenom, ograđenom dijelu tribine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније