Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 07. 2016. 23:25   >>  23:05

"STRAST NAJVAŽNIJA"

Toti: Fudbaleri danas prate novac, ne srce

Kapiten Rome Franćesko Toti rekao je da fudbaleri danas opsjednuti novcem i da je mnogo malo onih koji prate svoje srce.

"Fudbaleri danas su kao nomadi. Oni prate novac, ne svoje srce. Možda je to i glavna razlika između mene i svih ostalih... Nema danas mnogo sportista koji prate svoje srce. Da sam mislio samo o novcu, otišao bih iz Rome još prije 10 godina. Za mene je strast najvažnija", rekao je Toti za Gazeta delo sport.

U Italiji su prethodnih dana glavna tema prelazak Gonzala Iguaina i Miralema Pjanića iz Napolija, odnosno Rome u Juventus.

Toti ima svoje mišljenje o ogromnim transferima i ističe da je fudbal danas postao biznis, ne sport.

"Sada je u centru svega novac. Igrači češće mijenjaju timove da bi više zaradili. Navijači dolaze na stadione kako bi se zabavili i kako bi gledali igrače koji su uvijek istom timu, oni ne očekuju da će ih neko izdati", naveo je Toti.

"Pogledajte šta se sada dogodilo sa Iguainom. To je katastrofa. Ali, to je i normalno. Stranac u Italiji pređe u drugi tim ako mu se ponudi više novca. Nema mnogo stranaca kao što je Dijego Maradona", naveo je Toti, koji je cijelu svoju karijeru u Romi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније