Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

23. 07. 2016. 12:09   >>  11:51

NEĆE IZ REALA

Rodrigez: Ne namjeravam da idem

Fudbaler Reala Hames Rodrigez nema namjeru da napusti Madrid jer ima veliku želju da se izbori za startnu postavu i opravda veliki novac koji je "kraljevski klub" uložio u njega.

Kolumbijac je zapao u drugi plan u svojoj drugoj sezonu u Realu, pošto ga trener Zinedin Zidan ne vidi među 11 najboljih u formaciji 4-3-3 jer prednost u veznom redu imaju Kazemiro, Toni Kros i Luka Modrić.

"Boriću se da izborim bolju poziciju i to mi je san. Ostaću u Realu i biću uspješan. Ne znam da li su u klub stigle ponude za mene, ali ne želim da idem", rekao je Rodrigez za špansku Marku, prenosi Tanjug.

Zidan je saopštio 25-godišnjem fudbaleru da na početku sezone neće promijeniti njegov status i da razmisli o odlasku, poslije interesovanja Pari Sen Žermena i Mančester Junajteda.

Rodrigez je u Real došao poslije sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, kada je klub platio čak 80 miliona eura Monaku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније