Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Anadolija ]

20. 07. 2016. 10:24 >> 10:05

DROGBA SMATRA

Ronaldo zaslužuje "Zlatnu loptu"

Nekadašnja zvijezda londonskog Čelsija, Didije Drogba izjavio je da je Kristijano Ronaldo istinski vođa i da je zaslužio "Zlatnu loptu" zbog svojih ovogodišnjih dostignuća sa Real Madridom i reprezentacijom Portugala.

Drogba trenutno igra za australijski Montreal Impakt, a Real tokom svoje predsezonske turneje za treninge koristi kompleks ovog kluba. Stoga je Drogba iskoristio priliku i posjetio igrače "kraljevskog kluba". Tom prilikom je pristao na kratak razgovor za Realovu televiziju.

"Igrao sam protiv Ronalda u finalu Lige šampiona 2008. kada je Mančester junajted osvojio pehar. On je pravi vođa i zaslužuje da osvoji 'Zlatnu loptu' za svoje sjajne igre u Realu i Portugalu. Iako u finalu nije bio na terenu do posljednjeg zvižduka, on je i dalje bio glavni razlog zašto je Portugal otišao tako daleko na EURO 2016", kazao je Drogba.

Ronaldo je prošle sezone za Real postigao 35 golova u španskoj Primere i 16 u Ligi šampiona. U pohodu Portugala na evropski tron dao je tri gola. Ronaldo je osvajao "Zlatnu loptu" 2008, 2013. i 2014.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније