Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2013. 18:42   >>  18:42

LONDONSKI MODEL

Ranijeri: Monako će biti kao Čelsi

Trener Monaka Klaudio Ranijeri vjeruje da njegov tim može da bude novi Čelsi. Monako ima mnogo sličnosti sa londonskim klubom, a jedna od njih je baš italijanski menadžer.

Kupio ih je prebogati ruski biznismen (kao i Abramovič Čelsi prije deset godina), koji se ne libi čak i da preplaćuje igrače.

U Kneževinu je već stigao tandem Porta Džejms Rodriges - Žoao Mutinjo za ni manje ni više nego 70 miliona eura, a na putu da stigne je i Radamel Falkao.

"Monako će postati drugi Čelsi. Naše ambicije se nikako ne završavaju prvim mjestom u francuskoj drugoj ligi. Sljedeće godine cilj će biti da završimo među prva tri i da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, a onda će ciljevi iz sezone u sezonu biti viši. Ali, ne možemo da kupujemo napadače, moramo da pojačamo i odbranu", rekao je Ranijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније