Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2013. 17:01 >> 17:01

POJAČAVAJU NAPAD

Arsenal želi Bentekea

Predstojeće ljeto vjerovatno će donijeti velike promjene u Arsenalu. Svake godine Venger ulaže u pojačanja, ali vrlo rijetko pogodi prave igrače, tako je bilo i prošle sezone, kada je kao zamjenu za Van Persija u klub stigao tandem Žiru – Podolski. Takođe, odbrana ne deluje sigurno, pa su i tu promjene neophodne.

Prva meta kluba sa Emirejtsa je Kristijan Benteke, Belgijanac, koji ima velike zasluge što je Aston Vila ostala u Premijerligi. Bivši fudbaler Genka jedva čeka poziv nekog velikog kluba, a Arsenal zadovoljava njegove ambicije.

„Ne vidim svrhu u tjeranju inata sa Vilom, niti ću to raditi. Ako bi po mene došao neki veliki klub, kao Arsenal, siguran sam da bih se lako dogovorio oko raspleta kojim bismo svi bili zadovoljni. Ne bih lako prihvatio ako Vila ne bude htjela da me proda. Ne bi bilo dobro da ostanem nezadovoljan, želim što više od svoje karijere“, rekao je Benteke.

Kapiten Svonsija Ešli Vilijams, još jedan je ozbiljan kandidat za dolazak na „Emirejts“. Očekuje se da klub sa Emirata pošalje formalnu ponudu početkom sljedeće nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније