Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2013. 17:49 >> 17:49

BORUSIJA OSLABLJENA

Gece definitivno propušta finale

Borusija iz Dortmunda biće izuzetno oslabljena u finalu Lige šampiona, protiv minhenskog Bajerna , pošto u sastavu neće biti povrijeđenog Marija Gecea.

"Milioneri" su potvrdili da Geceova povreda, dobijena u revanšu polufinala LŠ protiv Reala, još uvijek nije zaliječena, tako da talentovani vezista neće nastupiti na engleskom hramu fudbala.

„Igranje finala je bio moj veliki cilj i tokom prethodnih nedjelja sam se žestoko borio da budem dio toga. Nevjerovatno mi je žao što neću moći da pomognem timu u odlučujućoj utakmici. Vjerujem u ovu ekipu i biću u Londonu gdje ću bodriti momke“,  rekao je Gece.

Reprezentativac Njemačke tako je i definitivno završio dio karijere u Dortmundu, pošto će od sljedeće sezone biti član Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније