Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Beta ]

23. 06. 2016. 13:48   >>  13:35

MIJENJA MAMIĆA

Cico se vratio u Dinamo

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba saopštio je danas da je za novog trenera imenovao Zlatka Kranjčara, legendarnog napadača "modrih" iz osamdesetih i bivšeg selektora Hrvatske i Crne Gore.

 

Kranjčar će na klupi Dinama zamijeniti Zorana Mamića koji je ranije ove nedjelje prihvatio ponudu saudijskog Al Nasra, piše Hina.

Kranjčar je tokom igračke karijere odigrao 307 utakmica i postigao 125 golova za Dinamo prije odlaska u bečki Rapid.

Ovo je treći Kranjčarov dolazak na klupu Dinama, prvi put je ekipu sa Maksimira vodio od 1994. do 1996. godine, a potom i 1998. godine. U tom razdoblju je osvojio po dva prvenstva i Kupa.

U narednih 18 godina Kranjčar je promijenio veliki broj trenerskih poslova, a najveći uspjesi su mu osvajanje titule prvaka Hrvatske sa Zagrebom 2002. godine, kao i vodjenje Hrvatske od 2004. do 2006. godine s kojom je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo u Nemačkoj.

U posljednjih 10 godina imao je nekoliko epizoda na Bliskom istoku, a bio je i selektor Crne Gore u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

Kranjčar će zvanično biti predstavljen sjutra nakon čega će povesti ekipu na pripreme u Sloveniju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније