Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 05. 2013. 10:00 >> 10:00

PORUČIO BAJERNU

Klop: Nijesmo supermarket

Treneru Borusije Dortmunda Jirgen Klopu ne sviđa se politika Bavaraca koji troši mnogo novca na transfere igrača. Mario Gece za 37 miliona eura prelazi u Bajern, a pored njega, žele Levandovskog i Humelsa, zbog čega je Bajern iz Minhena uporedio sa negativcima iz filmova o Džejmsu Bondu.

„Bajern želi da ima deceniju uspjeha kao Barsa. To je ok ako imate novac jer to povećeva vjerovatnoću da ćete uspjeti. Međutim, ništa nije garantovano“, kazao je Klop pred subotnji njemački derbi u finalu Lige šampiona.

„Mi nijesmo supermarket, ali oni žele naše igrače jer znaju da ne možemo da im pariramo u platama. Ako je to politika Bajerna... To je kao u filmovima o Džejmsu Bondu, samo što su oni u ulozi negativaca. Mi ne možemo da se ponašamo kao Real Madrid i Bajern, ne razmišljamo o porezima i tako prepustimo naše probleme sljedećoj generaciji“, rekao je Klop koji je otkrio i da ga je Bajern želio na klupi prije nego što je doveo Jirgena Klinsmana.

„Uli Henes me je pitao da se sastanemo. Ja sam rekao da hoću, samo moram prvo da pitam majku da li će biti u redu sa time. On mi je rekao da razmišljaju o dva trenera, a da sam ja jedan od njih. Kasnije se Henes odlučio za Jirgena Klinsmana. Ja nijesam bio previše razočaran. Za drugoligaškog trenera poziv Bajerna nije najgora stvar na svijetu“, dodao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније