Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 05. 2013. 20:24   >>  20:44 5

NAKON TRI GODINE

Konačno, Murinjo odlazi iz Reala

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez objavio je večeras pred novinarima da je klub raskinuo saradnju s Žoze Murinjom, koji je posljednje tri sezone sjedio na klupi "kraljevskog kluba".

"Niko nije dobio otkaz, sporazumno smo raskinuli ugovor", rekao je Perez odmah na početku:

"Odlučili smo da okončamo naš odnos na kraju ove sezone. Klub i trener se slažu da je pravo vrijeme za to. U ime odbora direktora zahvaljujem Murinju na napornom radu. Ekipaje napredovala u posljednje tri godine i želimo mu sve najbolje".

Perez je dodao da Real još nije potpisao ugovor ni sa jednim drugim trenerom. O tome će više biti riječi sljedećih dana.

Iza Murinja je veoma loša sezona u kojoj nije osvojio nijedan trofej osim Superkupa – drugi je u Primeri, u Ligi šampiona ispao je u polufinalu, a poražen je od gradskog rivala Atletika u finalu Kupa Kralja.

Osim toga, Murinjo se posvađao sa nekolicinom igrača, prije svih sa Ikerom  Kasiljasom i Serhiom Ramosom, a njegovim ponašanjem van terena nisu bili zadovoljni ni u upravi kluba.

Tokom trogodišnjeg boravka na klupi Reala, portugalski stručnjak po jednom je osvojio Primeru i nacionalni kup.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније