Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 06. 2016. 22:24 >> 22:06

VEĆINSKI DIO AKCIJA

Tohir: Prodaja će učiniti Inter jačim

Predsjednik Intera Erik Tohir potvrdio je danas da je taj fudbalski klub odlučio da proda većinski dio akcija kineskoj kompaniji Suning.

Na početku pregovora o prodaji akcija bilo je riječi da će kompanija Suning kupiti 20 odsto, ali je ta brojka na kraju stigla do najmanje 60 odsto akcija.

"Inter je u dobrim rukama. Odlučili smo da prodamo većinski dio akcija kako bi klub uz strateškog partnera kao što je Suning postao još jači", rekao je Tohir za Korijere delo Sport.

Prema navodima tog lista, počasni predsjednik Intera Masimo Morati će prodati svoje akcije kineskoj kompaniji, dok će Tohir ostati u klubu kao vlasnik manjinskog udjela.

Inter je sezonu završio na četvrtom mjestu u Seriji A i ostao bez mjesta u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније