Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

31. 05. 2016. 23:25 >> 23:09

ZIDAN VJERUJE

Bejl može da inspiriše selekciju Velsa

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da vjeruje da Geret Bejl može da inspiriše reprezentaciju Velsa na predstojećem Evropskom prvenstvu.

"Jedan igrač ne čini tim, ali jedan igrač može da bude inspiracija celom timu. Ostali igrači iz reprezentacije Velsa će sa Bejlom u timu vjerovati da je sve moguće... Bejl je u stanju da, u trenucima genijalnosti, sam dobije neku utakmicu. Ako to uradi u Francuskoj, Vels može biti velika sila", rekao je Zidan, prenosi Eurosport.

Bejl je imao možda i svoju najbolju sezonu od kako je došao u Real prije tri godine. Postigao je 19 golova i upisao 11 asistencija na samo 23 utakmice u Primeri. Nakon toga je učestovao i u osvajanju 11. titule u Ligi šampiona.

Zidan je naveo da Bejl sada konačno ima priliku da svoj talenat pokaže i u dresu reprezentacije.

"Drago mi je što će Geret igrati u Francuskoj ovog ljeta. On je fenomenalan igrač, jedan od najboljih na svijetu. I Evropsko prvenstvo će biti bolje jer je Bejl tamo. Srećan sam što će imati priliku da iskusi kako je igrati na Evropskom prvenstvu, a nadam se da će poslije toga igrati i na Svjetskom prvenstvu", rekao je Zidan, koji je kao igrač trijumfovao sa Francuskom na Euru 2000.

Fudbalska reprezentacija Velsa će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B sa selekcijama Engleske, Rusije i Slovačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније