Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2013. 21:24   >>  21:24

2. CFL

Zabjelo obezbijedilo baraž

Novi prvoligaš, Dečić poražen je danas u Ljajkovićima od Bratstva 3:1 (2:0), u utakmici 31. kola Druge crnogorske fudbalske lige. Zabjelo je pred svojim navijačima savladalo Iskru 1:0 (0:0) i praktično osiguralo plasman u baraž.

Lider šampionata u Ljajkovićima prekinuo je seriju od pet uzastopnih pobjeda i doživio peti poraz ove sezone. Bratstvo je upisalo 13. pobjedu.

Igalo je pred svojim navijačima savladalo Berane 2:1 (0:1), dok je Zora u Plavu trijumfovala u duelu sa Jezerom rezultatom 1:0 (0:0).

Pobjednika nije bilo u duelu Ibra i Arsenala, koji su u Rožajama igrali 0:0.

Slobodni su bili fudbaleri Bokelja.

Dečić je, nakon 30. kola, prvi na tabeli sa 66 bodova. Bokelj je drugi sa 50, koliko je osvojilo I Zabjelo sa slabijom gol razlikom. Na četvrtom mjestu je Bratstvo sa 44 boda.

U 32. kolu, 26. maja, sastaće se: Arsenal – Jezero, Zora – Igalo, Berane – Zabjelo, Iskra – Bratstvo i Dečić – Bokelj.

Slobodni će biti fudbaleri Ibra.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније