Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 05. 2016. 12:57 >> 12:40
1

SKOLS OČEKUJE

Murinjo će donijeti zanimljiv fudbal

Legenda Mančester junajteda Pol Skols rekao je danas da će Žoze Murinjo donijeti zanimljiv fudbal na Old Traford, ukoliko bude postavljen za trenera ovog engleskog premijerligaša.

 

"Navijači Mančester Junajteda zahtijevaju zanimljiv fudbal, a ja sam siguran da će Murinjo doći i pokušati da im ga donese", rekao je Skols, a prenio je Bi-bi-si (BBC).

Junajted je prije dva dana otpustio dosadašnjeg trenera Luja Van Gala, a očekuje se da klub u narednom periodu objavi da će Murinjo biti novi šef stručnog štaba.

Van Gal je tokom sezone često bio kritikovan zbog nedostatka napadačkog fudbala. Junajted je sezonu u Premijer ligi završio sa samo 49 postignutih golova.

"Mislim da je Murinjo pažljivo pratio situaciju i da je video šta se dešavalo. On je vrhunski trener, dokazao je to već, a vjerujem da će to ponovo učiniti, da će promijeniti fudbal na Old Trafordu", rekao je Skols.

Pomoćnik Van Gala u Junajtedu bio je još legenda kluba - Rajan Gigs, a Skols je izrazio nadu da će on biti tu i naredne sezone.

"Neki kontinuitet mora da postoji. Gigs je u klubu skoro 30 godina, a u posljednje tri je bio trener prvog tima. Nadam se da da će ostati", zaključio je Skols.  

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније