Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 05. 2016. 20:51 >> 22:27
2

VUČINIĆ PORUČIO

"Za mjesec se vraćam, ostajem u Al Džaziri"

Kapiten crnogorske reprezentacije Mirko Vučinić odradio je večeras trening u istom ritmu kao i ostali reprezentativci i najavio da će za mjesec moći da igra mečeve.

"Oporavak ide dobro, ali ne žurim, prvenstvo počinje tek sredinom avgusta. Još 30-ak dana i biće u sve u redu", kazao je Vučinić nakon treninga, prenosi CDM.

Minulih dana pominjala se mogućnost da se Vučinić vrati u Evropu, i to u ljubljansku Olimpiju. Ipak, kapiten "sokola" je otklonio sve dileme...

"Imam ugovor još godinu sa Al Džazirom, ostajem tamo, a poslije vidjećemo. Imao sam poziv iz Italije, ali sam odbio", rekao je Vučinić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније