Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2013. 10:21 >> 10:44
1

KRAJ JEDNE ERE

VIDEO: Bekamov oproštaj u suzama

Engleski fudbaler Dejvid Bekam okončao je svoju dvadesetogodišnju fudbalsku karijeru. Sjajni fudbaler nije mogao sakriti suze, kada je u drugom poluvremenu meča, koji su sveci dobili sa 3:1 protiv Bresta, zamijenjen Ezekijelom Lavecijem.

Bekam je predvodio kao kapiten svoju ekipu Pari Sen Žermen protiv Bresta na posljednjoj utakmici u karijeri. Ove sedmice je najavio da se na kraju sezone povlači iz aktivnog igranja fudbala.

Englez je u drugom poluvremenu dobio priliku da se na najljepši način oprosti od publike pošto ga je trener Karlo Anćeloti zamijenio Ezekijelom Lavecijem, a cijeli „Park prinčeva“ ustao se na noge i apaluzom pozdravio velikog fudbalera. Bekam je bio vidljivo dirnut, a na kraju ni suze nije mogao suzdržati.

"Želim da se zahvalim svima u Parizu, saigračima, osoblju, navijačima. Bio je ovo poseban kraj karijere. Nije moglo biti bolje. Osjećam da je pravo vrijeme da se penzionišem", rekao je Bekam.

"Mislim da sam u karijeri ostvario sve što sam mogao. Želim da odem kao šampion. Završio sam karijeru u timu koji me je tretirao kao da sam deset godina bio dio njega. Poslije 22 godine igranja fudbala, nekoliko mjeseci ću odmoriti i uživati sa porodicom", dodao je Bekam.

Bekam je jedini fudbaler koji je uspio da osvoji titule u nacionalnim šampionatima u četiri različite zemlje, sa Mančester junajtedom, Realom iz Madrida, Los Anđeles Galaksijem i PSŽ-om.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније