Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 05. 2013. 17:12 >> 17:12

VRAĆA SE U FORMU

Tores: Iza mene je dobra sezona

Fudbaler Čelsija Fernando Tores rekao je da stvari za njega "konačno postaju normalne" u tom klubu. Nakon teškog početka, kada je rijetko postizao golove i bio potpuno van forme, Tores se stabilizovao i sa"plavcima" u dvije godine zaredom osvojio Ligu šampiona, pa Ligu Evrope.

Tores je u finalu LE u srijedu bio strijelac prvog gola u pobjedi Čelsija nad Benfikom od 2:1.

"Iza mene je dobra sezona. Najbolji sam strijelac ekipe, osvojili smo trofej, dao sam gol u finalu. Stvari se vraćaju u normalu. Ipak, očekivali smo da ćemo ove sezone osvojiti više trofeja. Na kraju, ne možemo da kažemo da je bila loša, ali već se radujemo sljedećoj sezoni", kazao je Tores za sajt Čelsija.

On je ove sezone odigrao 63 utakmice i postigao 22 gola, računajući sva takmičenja.

Tores se zahvalio navijačima "plavaca" koji su mu pružali podršku i kada nije blistao.

"Od prvog dana su bili uz mene, pogotovo u prvoj sezoni kada je to bilo najpotrebnije. Nije ni njima bilo lako ove sezone, ispali smo iz Lige šampiona i izgubili dosta važnih utakmica. Sada mogu da uživaju, imamo dva najvažnija evropska trofeja. Svi moramo da budemo ponosni", zaključio je Tores.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније