Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2016. 17:43 >> 17:35

POBJEDE PALERMA I SASUOLA

Milan jedva do boda protiv Frozinonea

Fudbaleri Milana opet su razočarali, pošto su igrali igrali nereiješeno sa Frozinoneom kod kuće 3:3, dok su Sasuolo i Palermo ostvarili važne pobjede, epilog je mečeva 36. kola Serije A.

Frozinone je na poluvremenu vodio 2:0, ali nije izdržao kraja. Baloteli je na startu nastavka promašio penal, ali je minut kasnije Baka je smanjio na 2:1, da bi se Dionisi u 55. minutu vratio gostima dva gola prednosti 1:3.

Uslijedili su siloviti napadi "rososnera", Antoneli je vratio neizvjesnost, a konačnih 3:3 postavio je Žeremi Menez iz penala u drugom minutu nadoknade.

Palermo je savladao Sampdoriju sa 2:0 i napravio važan korak ka opstanku. Vaksez je doveo Sicilijance u vođstvo, a drugi gol je djelo veziste gostiju Nenada Krstičića.

Sasuolo je golom Pelegrinija u 58. minutu pobijedio Veronu. Empoli i Bolonja su igrali bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније