Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2013. 17:55 >> 17:57

OKRENUT NAREDNOJ SEZONI

Mesi: Neuspjesi nas neće pokolebati

Napadač Barselone Lionel Mesi izjavio je da je njegovo najveće razočarenje u ovoj sezoni bila eliminacija u polufinalu Lige šampiona od Bajerna, ali da taj neuspjeh neće uticati na katalonski tim.

"Ne možemo uvijek da pobeđujemo. Već godinama igramo na isti način i treneri i protivničke ekipe već su prostudirali naš način igre. Svakako da nas neće pokolebati sve što se događalo ove godine", rekao je Mesi u intervjuu za španski "Sport".

Najbolji fudbaler današnjice istakao je da Barselona "ne može da promijeni svoj stil igre, jer je on dio identiteta tima".

"Treba da ostanemo mirni i da mislimo na sljedeću sezonu", rekao je Mesi.

Argentinac je naglasio da je ekipu prilično poremetila bolest i odlazak na liječenje u Njujork trenera Tita Vilanove.

"Istina je da nam nije bilo lako ni po odlasku Gvardiole. Kada je Tito preuzeo tim, odlično smo se uklopili, sve je dobro funkcionisalo, s obzirom da on ništa nije promijenio u načinu igre. Ipak, kada je otišao na liječenje, osjetili smo promjenu, ne zbog načina rada njegovog zamjenika Roure, već zato što nam je nedostajao prvi trener", rekao je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније