Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2013. 15:18   >>  16:00

HRVATI PIŠU

Božović na meti Dinama

Zagrebački Dinamo zainteresovan je da na ljeto angažuje golmana crnogorske reprezentacije Mladena Božovića, prenose hrvatski mediji.

Božović nastupa za mađarski Videoton, ugovor mu ističe nakon sezone, tako da bi u Zagreb prešao bez obeštećenja.
Mediji u hrvatskoj pišu kako su čelnici "modrih", predvođeni Zdravkom Mamićem, gledali Božovića u mađarskom prvenstvu i da su bili zadovoljni viđenim.

"Riječ je o Crnogorcu, koji je trenutno i reprezentativna “jedinica”, branio je vrlo uspješno u svih šest kvalifikacijskih utakmica ove jeseni. Isto tako, branio je i u Ligi evrope. Videoton je bio u grupi sa Sportingom, Baselom i Genkom, a prije toga su Mađari senzacionalno izbacili turski Trabzonspor", javlja hrvatski nogometni-portal.

Dinamo traži zamjenu za Ivana kelavu, a Božović se istakao dobrim odbranama u utakmicama Lige Evrope, dok je u drugoplasiranom timu mađarske lige primio samo 20 golova na 27 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније