Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2013. 13:22   >>  13:24

RASTANAK

Pelegrini odlučio da napusti Malagu

Manuel Pelegrini napustiće klupu Malage od 1. juna, prenosi Malagahoj.es. Čileanac je imao ugovor na još dvije godine, ali je i pored toga odlučio da prekine saradnju sa Malagom, a španski mediji tvrde da je to zbog želje za preuzimanjem Mančester sitija.

Siti bi mogao da aktivira klauzulu u ugovoru Čileanca, koji bi tako nesmetano počeo novi angažman.

Manuel Pelegrini je na klupi Malage od 2010., nakon što je poslije samo jedne sezone dobio otkaz u madridskom Realu. Za tri sezone napravio je respektabilan sastav koji je prošle godine uspeo da se plasira na četvrto mjesto Primere, dok je u tekućem ciklusu dospio do četvrtfinala Lige šampiona, gdje je nesrećno ispao od njemačke Borusije Dortmund.

Prethodno, Pelegrini je imao velikih uspjeha sa Viljarealom, kojeg je doveo do polufinala Lige šampiona 2006.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније