Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2013. 11:51 >> 11:51

PROSTOR MLADIMA

Ferdinand rekao zbogom reprezentaciji

Igrač Mančester Junajteda Rio Ferdinand saopštio je da se povlači iz reprezentacije Engleske, samo dan prije nego što Roj Hodžson treba da objavi spisak igrača za prijateljske mečeve sa Irskom i Brazilom.

"Imam 34 godine i smatram da je pravo vrijeme da se povučem i prepuštim mjesto mlađim igračima. Sada ću imati više vremena da se posvetim klupskoj karijeri", saopštio je Ferdinand.

Selektor Engleske Roj Hodžson pozvao je u martu defanzivca Junajteda za mečeve sa San Marinom i Crnom Gorom, koji nije igrao za nacionalni tim od juna 2011. i utakmice sa Švajcarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvensto u Ukrajini i Poljskoj.

"Želim sve najbolje Hodžsonu i igračima na budućim takmičenjima. Veliko hvala svim navijačima, menadžerima, stručnom štabu i igračima sa kojima sam igrao u reprezentaciji. Igranje za nacionalni tim je bilo fantastično", dodao je iskusni fudbaler.

Ferdinand je najmlađi defanzivac koji je debitovao za "Gordi Albion". Prvi pu za reprezentaciju nastupio je 1997. protiv Kameruna na "Vembliju". Za Englesku je nastupio 81 put, postigao je 3 gola, a igrao je na tri Svjetska prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније