Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 04. 2016. 19:25   >>  19:09

NIŠTA OD ČELSIJA

Vidal: Srećan sam u Bajernu

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arturo Vidal rekao je danas da je srećan u tom klubu, poslije spekulacija da će na ljeto preći u Čelsi.

Po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj, Čelsi će preuzeti selektor Italije Antonio Konte, a mediji spekulišu da je Vidal među prvima na listi želja italijanskog trenera.

"Veoma sam srećan u Bajernu. Moram da mislim o porodici, ali i vezan sam ugovorom", rekao je Vidal za čilenaski BioBio.

Konte je jednom izjavio da će, ako ikada bude išao u rat, povesti Vidala, a čileanski fudbaler je prošlog mjeseca dao istu izjavu. Oni su zajedno sarađivali u Juventusu od 2011. do 2014. godine.

"I ja sam rekao da ću ako budem išao u rat, povesti Kontea sa sobom. Vidjećemo šta će se dogoditi", rekao je tada Vidal.

Vidal je u utorak postigao jedini gol u pobjedi Bajerna nad Benfikom u prvoj utakmici čevrtfinala Lige šampiona.

Njega je pohvalio i trener Bajerna Pep Gvardiola, koji je rekao da je čileanski napadač "kvalitetan, čvrst i pametan".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније