Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 04. 2016. 09:58   >>  09:47

IZNENAĐEN PORAZOM

Zidan: Sve može da se preokrene

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala prvo poluvrijeme protiv Volfsburga, ali je istakao da sve može da se preokrene u revanšu.

"Nijesam srećan kako se utakmica odvijala, posebno prvim poluvremenom, ali to je fudbal. Sad moramo da se odmorimo i da razmišljamo o revašu, jer imamo šansu da sve preokrenemo", rekao je Zidan poslije utakmice.

Real je sinoć na gostovanju izgubio od Volfsburga sa 0:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

"Volfsburg nije napravio mnogo toga, ali to se dešava u fudbalu. Nama je nedostajalo energičnosti. Nijesmo zadovoljni rezultatom, znali smo da će biti teško i bili smo spremni na to, ali imali smo problema i zbog teške utakmice protiv Barselone. Nijesmo očekivali da ćemo izgubiti 0:2, ali sad moramo da analiziramo ovoj poraz i nađemo rješenja za revanš. Sve može da se preokrene, još 90 minuta je pred nama", dodao je Zidan.

Trener njemačke ekipe Diter Heking rekao je da je da će njegova ekipa morati da odigra hrabro u Madridu.

"Borili smo se, radili naporno, imali smo sreću i veliku podršku s tribina i na kraju smo zasluženo pobijedili. U dobroj smo poziciji, ali znamo šta nas čeka u Madridu. Imamo šanse da izbacimo Real i koristićemo svaku priliku koju nam daju. Potrebano je da budemo hrabri u revanšu i da uradimo ono što niko nije mislio da možemo. Želimo plasman u polufinale", rekao je on.

Revanš utakmica između Volfsburga i Reala igra se 12. aprila u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније