Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 11:40 >> 11:40

PRVI POTEZ

Mojes dovodi Džagielku

Dejvid Mojes nakon okončanja sezone preuzeće Mančester Junajted, a očekuje se da sa njim dođu i pojedini igrači sa "Gudison parka".

Škot je upravu Junajteda već ubijedio da izdvoje 10 miliona funti za defanzivca Fila Džagielku, a sad se čeka i zvanična ponuda.

"Ako Mančester bude dovodio igrače odbrane, onda će to sigurno biti Džagielka", istakao je Mojes.

Defanzivac, koji je u Everton došao za četiri miliona funti, je treći na listi Mojesovih želja, zajedno sa Maruanom Felainijem i Lejtonom Bejnsom.

"Ako se Mojes dođe po nekog igrača, to će biti Džagielka, kojeg u cjelosti obožava. Njih dvojica se odlično slažu, a Dejvid smatra da je zadovoljstvo raditi s njim", rekao je neimenovani insajder iz Evertona.

Mojes je prije dvije godine čak i odbio ponudu Arsenala za engleskog defanzivca, vrijednu 15 miliona funti.

Interesovanje za 30-godišnjeg Džagielku dovodi u pitanje ostanak Rija Ferdinanda i Nemanje Vidića, s obzirom da odlaskom Fergusona dolazi nova era Junajteda. Ferdinandu ističe ugovor na kraju sezone, a klub mu još nije ponudio novi, dok Vidić ima problema sa povredama.

Dejvid Mojes bi volio i da za 30 miliona funti dovede Karima Benzemu iz Reala, naravno u slučaju da Vejn Runi napusti "Old Traford".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније