Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 10:59   >>  10:59

PRED FINALE LE

Ramireš: Sjutra bez emocija

Vezni igrač Čelsija Ramireš kaže da je spreman da stavi emocije u drugi plan kada se njegov sadašnji i bivši klub sastanu sjutra u finalu Lige Evrope.

Ramireš, koji je proveo jednu sezonu u dresu Benfike prije dolaska na "Stemford Bridž" 2010., priznaje kako još uvijek ima bliske veze u svom bivšem klubu, ali da mu to neće smetati da pomogne Čelsiju da osvoji drugi uzastopni evropski trofej.

"Navijam za Benfiku kada igraju u portugalskom šampionatu, ali na terenu sam Čelsijev igrač i ne želim da razmišljam o njima ili bilo kome drugom", rekao je Ramireš.

"Prije utakmice šališ se svojim prijateljima, ali kada počne meč misli su usmjerene samo na pobjedu", poručio je vezista "plavaca".

Ramireš kaže da se u meču kao što je finale mora obratiti pažnja na svih 11 igrača.

"Ako se koncentrišemo samo na jednog, neko drugi će zablistati. Nijedan igrač ništa nije sam osvojio. Moramo da poštujemo Benfiku, oni igraju dugo zajedno i to poštovanje su zaslužili“, upozorio je Brazilac.

On je istakao da u ekipi Benfike ima prijatelja, kao što su Luizao, Maksi Pereira, Oskar Kardozo i Pablo Ajmar.

"Oni su veoma dobri igrači, dobro organizovani", dodao je Ramireš.



On nije jedini igrač Čelzija koji je nosio dres lisabonskog kluba. Defanzivac David Luiz, koji je proveo četiri sezone u tom klubu, dijeli isto mišljenje kao i njegov saigrač da u finalu nema mjesta emocijama i da će profesionalizam i želja za trofejima preovladati.
 
Finale Lige Evrope počinje sjutra u 20 sati i 45 minuta na Amsterdam areni, a direktan prenos je na RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније