Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 05. 2013. 09:39 >> 10:56

ČEKA SE SAMO POTVRDA

Falkao u Monaku!

Radamel Falkao će predvoditi Monako naredne sezone! Klub će isplatiti klauzulu od 60 miliona eura za sjajnog Kolumbijca, a danas se očekuje završetak posla.

Potvrde stižu sa svih strana, italijanski novinar Đanluka Di Markio je potvrdio da je dogovor sklopljen i da se stvar kuvala mjesecima.

Pregovori oko transfera traju od februara, "Kneževi" žele da naprave tim koji će se boriti za trofeje u Francuskoj i Evropi, a uslov je bio, naravno, povratak u elitu.

Glavni čovjek operacije bio je Rikardo Pećini, Italijan koji je radio u mlađim kategorijama Milana i Sampdorije, a zatim postao šef skauta u Monaku, i on je odradio veći dio posla.

On se u Portugalu sastao sa menadžerima kolumbijskog igrača, posao je sklopljen u načelu prije par dana, a za vikend su definisani detalji. Još nije poznato koliko će biti plata Kolumbijcu, ali nagađa se da se radi o sumi između 12 i 15 miliona eura po sezoni.

Inače, vlasnik Monaka, ruski tajkun Dmitri Ribolovljev, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 10 milijardi eura i najavio je da je ovo samo početak.

Nove mete su kapiten Sitija Vinsent Kompani, ali i Havijer Maskerano iz Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније