Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2013. 23:39 >> 23:39

SERIA A

Milan usporio hod ka LŠ

Milan je odigrao bez golova sa Romom, tako da u posljednje kolo ulazi sa dva boda viška u odnosu na četvrtoplasiranu Fiorentinu.

Nakon pokušaja Boateng i Flaminija sa jedne, odnosno Osvalda sa druge strane, Muntari je u 41. minutu ostavio drugove na cjedilu, jer je dobio crveni karton.

Nije mogao da se pomiri sa odlukom arbitra, ušao je u raspravu sa sudijom, čak ga je i vukao za ruku,  ali su na vrijeme saigrači uspjeli da ga smire.

Milan je prvi zaprijetio i u nastavku. Baloteli je pokušao iz slobodnog udarca, ali Lobont bez mnogo problema odbranio.

Roma nije uspjela da iskoristi brojčanu nadmoć koju je imala do 90. minuta, a onda je i „Vučica“ ostala s desetoricom zbog dva brza žuta kartona Totija. Kapiten "Vučice"  je drugi žuti  dobio zbog udaranja laktom bivšeg saigrača Filipa Meksesa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније