Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2013. 13:37 >> 13:36
9

RESPEKT

Džerard: Ne spavam zbog Crne Gore

Kapiten Engleske Stiven Džerard priznao da razmišlja samo o osvajanju 6 bodova protiv Crne Gore, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

''Igrati protiv Brazila je fantastično, ali ja razmišljam o Crnoj Gori! Taj meč u martu u Podgorici, mogao bi me koštati posljednjeg Svjetskog prvenstva u karijeri. Dovoljan razlog da već sada nemam miran san'', tako je Stiven Džerard, kapiten engleske reprezentacije, govorio juče o našoj reprezentaciji, u najavi prijateljskog meča Engleske i Brazila u Londonu.

Džerard će predvoditi ,, Gordi Albion'' protiv ''karioka,'' u meču kojim se večeras od 20 sati i 30 minuta obilježava 150 godina od osnivanja Fudbalske asocijacije Engleske.

''To je velika čast, prilika za uživanje, ali u Podgorici 26. marta čeka nas pravi ''fudbalski rat''. Svjesni smo da imamo dva boda manje od Crne Gore, da je to rival koji nas je u prethodnim kvalifikacijama namučio. Naravno, ne očekujemo nimalo lak posao sada, već pravi meč, za ''radnike i ratnike'' na terenu'', rekao je Džerard.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније