Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 05. 2013. 14:50   >>  14:54

TOTALNI RASPAD

Real otkazao Murinjovu press-konferenciju

Da je situacija u španskom fudbalskom divu izmakla kontroli govori posljednja intervencija kluba koji je otkazao uobičajenu konferenciju za novinare uoči ligaške utakmice.

Treneri ili pomoćnici svih klubova u španskoj Primeri dužni su dan uoči utakmice da održe konferenciju za novinare, na kojoj će govoriti o predstojećem susretu svojeg tima.

Međutim, madridski klub odlučio je da uskratiti obraćanje "sedmoj sili", kako bi spriječio nove kontroverze na relaciji trener-igrači.

Podsjetimo, prošlog vikenda je portugalski štoper Reala Pepe kritikovao svog sunarodnika na klupi "kraljevskog kluba" Žoze Murinja, zbog njegovog odnosa prema golmanu Ikeru Kasiljasu. Pepe nije dugo čekao dugo na odgovor:

''Pepe ima problem, a njegovo je ima Rafael Varan. Tridesetjednogodišnjak je izgubio mjesto od 19-godišnjaka. A ko je imao hrabrosti staviti Varana na teren? Ja!'', rekao je Murinjo na press-konferenciji u utorak.

Tokom iste je još jednom "bocnuo" Barselonu, za koju je izjavio da ne bi imala ni približno toliko uspjeha da u timu nema Lionela Mesija.

Ovo je treća konferencija za novinare koju je Real otkazao u posljednje tri sezone, otkad je Murinjo na klupi "kraljevskog kluba".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније