Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 05. 2013. 10:35 >> 10:36

FK VOJVODINA

Butorović: Moji igrači babe

Vojvodina je izgubila 1:0 u finalu Kupa Srbije od Jagodine, a predsjednik novosadskog kluba Ratko Butorović smatra da su za poraz krivi isključivo igrači.

"Članovi Upravnog odbora i ja smo ispunili sve što je trebalo. Navijači, takođe. Bili su za čistu desetku. Zato, sva krivica za poraz od Jagodine pripada igračima. Sram ih bilo! Umesto srcem da iznesu finale i "izginu" na terenu, ponijeli su se kao babe. Sve to i još mnogo drugog reći ću im u lice. Neka se ne kriju i ne traže opravdanja", rekao je Butorović za "Sportski žurnal".

On je čestitao Jagodini, koja je u svom prvom finalu Kupa došla do trofeja.

"Vojvodina čestita Jagodini na zasluženoj pobjedi. Niko nam nije kriv što šesti put nismo uspjeli. Ni Fudbalski savez, ni sudije, ni beogradski "vječiti" rivali. Ovo finale je velika pobjeda srpskog fudbala, vidjelo se da pored Partizana i Crvene zvezde postoje dobri klubovi i sjajni navijači u Srbiji", zaključio je Butorović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније