Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2013. 23:35 >> 23:35

ČEMPIONŠIP - PLEJ OF

Minimalac Lestera

U prvom polufinalnom meču plej-ofa za popunu Premijer lige, fudbaleri Lestera savladali su Votford sa 1:0. Revanš je za tri dana u Votfordu.

Šanse su se ređala pred oba gola, ali su napadači bili veoma neprecizni. Sa jedne strane Nudžent, Vud i Dajer, a sa druge Vidra, Anja i Abdi. Ipak, u 82. minutu poslije jednog prekida sa lijeve strane, najviši u skoku bio je Nadžent i odličnim udarcem glavom smjestio loptu u mrežu.

Drugo polufinale igraju Kristal Palas i Brajton, prvi susret je sjutra, a revanš je tri dana kasnije.

 Samo će pobjednik plej-ofa naredne sezone igrati u Premijer ligi, a tamo su već Kardif i Hal, koji su osvojili prva dva mjesta u Čempionšipu i izborili direktan plasman u najjaču ligu na Ostrvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније