Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2013. 20:42 >> 20:53

BORBA SA LEUKEMIJOM

Petrov se povlači i osniva fondaciju

Kapiten fudbalera Aston Vile Stilijan Petrov saopštio je da je završio igračku karijeru kako bi nastavio borbu protiv leukemije, prenose engleski mediji.

 

Bugarski internacionalac se prošle godine obratio ljekaru zbog povišene temperature, kada je utvrđeno da ima leukemiju.

"Teškog srca moram da objavim da se povlačim. Emocije su jake, ali uz podršku porodice, prijatelja i fantastičnih ljudi biće mi lakše da nastavim sa životom, jedinim koji imam. Otkad mi je dijagnostikovana leukemija počeo sam da razumijem kako ova bolest utiče na život oboljelih".

Petrov će dati doprinos borbi protiv ove opake bolesti, tako što će osnovati fondaciju koja će pomagati oboljelim od leukemije.

„Mogu da pomognem i želim to da učinim tako što ću osnovati fondaciju da pomognem svima koji imaju leukemiju. Vjerujem da ću napraviti razliku, to će biti moj novi izazov u koji ću uložiti mnogo entuzijazma i energije. To će biti najveći izazov u mom životu“, zaključio je 33-godišnji fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније