Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2013. 19:00 >> 19:00

ČAST I OBAVEZA

Mojes: Biće teško naslijediti Fergija

Budući trener Mančester junajteda Dejvid Mojes, koji će na ljeto naslijediti Aleksa Fergusona, svjestan je koliko ga težak posao očekuje, prenio je britanski Telegraf.

 „Velika je čast što su mi ponudili da postanem trener Mančester junajteda. Oduševljen sam što me je baš Aleks Ferguson preporučio za posao. Ne ukaže vam se često šansa da vodite klub kao što je Junajted. Radujem se narednoj sezoni. Znam koliko će biti teško naslijediti najboljeg trenera ikada - rekao je Mojers, koji je potpisao ugovor na šest sezona.

Škot se zahvalio navijačima na ogromnoj podršci koju su mu pružali, tokom svih 11 godina koliko je bio na klupi „karamela“

„Imao sam sjajan posao u Evertonu. Od sada pa do kraja sezone, učiniću sve da osiguram što bolju poziciju na tabeli. Fantastični navijači Evertona su odigrali veliku ulogu u stvaranju tima tokom minulih godina. Imao sam njihovu ogromnu podršku i hvala im na tome“,  rekao je Mojes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније