Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2013. 16:26 >> 17:42

EVERTON POTVRDIO

Mojes od ljeta u Junajtedu

Menadžer Evertona, Dejvid Mojes, napustiće klub po završetku sezone kako bi preuzeo Mančester Junajted, objavljeno je danas na sajtu Evertona.

Kako stoji u saopštenju kluba sa "Gudisona", škotski menadžer je  sinoć rekao predsjedniku Evertona Bilu Kenvrigtu da želi da sjedne na klupu Mančester junajteda.

Mojes je na "Gudison" stigao 2002. godine, uspio je da stabilizuje klub, pa su  "karamele" tokom njegovog mandata uvijek okončale sezonu u prvih 10.

Očekuje se da Škot preuzme tim 1. jula, dan nakon što mu i zvanično istekne ugovor sa Evertonom.

Vijest o nasljedniku saopštio je upravo ser Aleks Ferguson.

„Kada smo raspravljali o pravom kandidatu, koji ima neophodne atribute za vođenje kluba, složili smo se da je to Mojes. Dejvid ima veliki integritet i jasno izraženu radnu etilu. Još 1998. godine smo razgovarali sa njim, a tema je bila preuzimanje uloge asistenta. Bio je tada mlad, a u međuvremenu je napravio sjajan posao u Evertonu. Ne postavlja se pitanje da li on ima kvalitet da vodi Junajted“, poručio je Ferguson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније