Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2013. 15:51 >> 18:29
6

EKSKLUZIVNO ZA TVCG

Poleksić: Nijesam svjedočio, nijesam kriv

Golman naše reprezentacije Vukašin Poleksić negirao je da je svjedočio pred organima UEFA i Europolom. Sve je krenulo od spekulacija danskog tabloida.

Vukašin Poleksić nije imao ništa sa, navodno, namještenom utakmicom Lige šampiona Liverpul-Debrecin. Duel na Enfildu trebalo je, prema Europolu, da bude okončan sa najmanje tri postignuta gola. Ipak, naš reprezentativac briljirao je na golu svog tima, pa su popularni „redsi“ slavili samo 1:0.

Tridesetjednogodišnji Nikšićanin ipak je odslužio dvogodišnju suspenziju jer nije prijavio nadležnima da je fudbalska mafija tražila od njega da učestvuje u namještanju rezultata.

Ekskluzivno za RTCG, Poleksić je izjavio: 

„Nijesam pozivan ni od UEFE, niti od Europola na bilo kakvo svjedočenje .To su medijske spekulacije koje je pokrenuo jedan danski tabloid. Na toj utakmici branio sam odlično, i sva sreća pa je meč završen 1:0. Inače, ko zna šta bi se moglo dogoditi. Čist sam, treniram i igram za svoj klub, i ne pogađaju me sve te spekulacije.“

 

Janko Pešikan, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније