Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

25. 01. 2016. 14:13 >> 14:00

PORUKA IZ DORTMUNDA

Ne daju Obamejanga ni za 100 miliona eura

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joakim Vacke rekao je danas da taj klub ne bi prihvatio ponudu od 100 miliona eura za svog fudbalera Pjera-Emerika Obamejanga.

Obamejang ove sezone dobro igra i trenutno je prvi strijelac Bundeslige sa 18 golova.

Mediji su prethodnih nedjelja spekulisali da su za 26-ogodišnjeg fudbalera Gabona zainteresovani Arsenal i Pari Sen Žeremen, ali je fudbaler rekao da u skorije vrijeme nema namjeru da ode iz Dortmunda.

Bivši njemački reprezentativac Lotar Mateus naveo je za vikend da je jedan klub iz Premijer lige spreman da plati 100 miliona eura za Obamejanga, ali je Vacke rekao da čak ni takva ponuda ne bi bacila u iskušenje upravu Borusije.

"Izgleda da je Mateus upoznat sa situacijom", dodao je Vacke za Bild.

Obamejang je uspješno igrao za Sent Etjen prije nego što je prešao u Dortmund 2013. godine.

"Prelazak u Pari Sen Žermen je možda bila opcija prošle godine, ali sada nije. Nemam namjeru da se vraćam u Francusku", rekao je Obamejang za Kanal plus.

Obamejangov ugovor sa Borusijom iz Dortmunda isteći će u junu 2020. godine. On je ove sezone odigrao 28 utakmica u svim takmičenjima i postigao 27 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније