Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2013. 17:01   >>  17:02

NEMA IZUZETAKA

Baloteli kažnjen i kada je strijelac

Napadač Milana Mario Baloteli suočiće se sa novom kaznom, sada zbog ponašanja na terenu, i to od strane negovog kluba.

Baloteli je na meču protiv Torina donio pobjedu "roso-nerima" golom u 84. minutu. Napadač je prilikom proslave pogotka skinuo dres, to se nije dopalo čelniku Milana Adrijanu Galijaniju.

Baloteli će primiti manju platu na kraju mjeseca nego obično, iako bi njegov gol mogao da donese plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

"Skidanje dresa nije prihvatljivo. Jako smo zadovljni njegovim igrama, čemu svakako doprinosi činjenica da je Mario navijač Milana, ali za ovakve slučajeve nema ustupaka",poručio je Galijani.

Reprezentativac Italije prešao je u Milan iz Mančester Sitija i od tada je postigao je devet golova na deset utakmica.

"Rekao mi je da je 1999. sa klupskom zastavom proslavljao osvajanje Skudeta nakon meča sa Brešom", podsjetio je Galijani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније