Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2013. 11:22   >>  11:22

ZBOG NAPADA

Uhapšen najbolji igrač škotske lige

Škotska policija privela je Madervela Majkla Higdona, koji je nedavno proglašen za najboljeg fudbalera sezone u tamošnjoj Premijer ligi.

Higdon je priveden zbog incidenta u jednom noćnom klubu u Madervelu, gdje je navodno napao jednog od posjetilaca.

Taj engleski internacionalac ima 29 godina, a za Madervel je postigao 26 golova na 35 utakmica.

 Higdon je u izboru za igrača sezone bio bolji od Lija Grifitsa (Hibernijan), Endrjua Šinija (Invernis) i Najala Mekgina (Aberdin).

Madervel trenutno zauzima drugo mjesto na tabeli, iza šampiona Seltika i sledeće sezone nastupiće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније