Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 12. 2015. 16:12 >> 15:59

AFERA "VIDEO ZAPIS"

Benites pružio podršku Benzemi

Trener Real Madrida Rafael Benites pružio je danas podršku svom fudbaleru Karimu Benzemi, kog je ranije danas premijer Francuske Manuel Vals kritikovao i kazao da bi trebalo da bude izbačen iz reprezentacije ukoliko se dokaže da je kriv u aferi oko ukradenog intimnog video zapisa.

"Karim je sjajan čovjek i ja ga podržavam. Oduševljen sam i time kakav je fudbaler. Siguran sam da je on jedan od najbitnijih igrača u našem timu", rekao je Benites.

Premijer Francuske Manuel Vals ranije danas je za radio "Evropa 1" izjavio da bi Benzema trebalo da bude izbačen iz reprezentacije Francuske ukoliko bude proglašen krivim zbog ucjenjivanja saigrača iz nacionalne selekcije Matijea Valbuene u aferi oko ukradenog intimnog video zapisa.

"Benzema svojom igrom i kvalitetom koji posjeduje doprinosi kvalitetu ekipa. On omogućava svima oko sebe da budu još bolji na terenu. Još jednom ponavljam, Benzema ima podršku svih u Real Madridu", rekao je Benites.

Na pitanje novinara zašto Benzema na posljednje dvije utakmice Reala nije bio nosilac igre, Benites je rekao da je Benzema dugo bio povrijeđen i da je potrebno vrijeme da se vrati u formu.

"Tek je izašao iz povrede poslije dugog odsustva sa terena. Potrebno je vrijeme da povrati formu od ranije. Najbitnije u ovom trenutku je da se koncentriše na fudbal", rekao je Benites.

Francuski sud pokrenuo je 31. jula postupak protiv više osoba "za ucjenu i učešće u zločinačkom udruživanju u cilju pripremanja krivičnog djela".

Početkom novembra Benzema se predao policiji u Parizu zbog saslušanja i navodno priznao da je bio posrednik između Valbuene i jednog od ucjenjivača koji mu je prijatelj iz detinjstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније