Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 11. 2015. 12:36 >> 12:23

UPRKOS LOŠIM REZULTATIMA

Garsija: Neću podnijeti ostavku

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija rekao je danas da neće podnijeti ostavku uprkos lošim rezultatima ekipe u posljednje tri utakmice.

Roma je u nedjelju na svom terenu izgubila u prvenstvu od Atalante sa 0:2, a prošle nedjelje od Barselone sa 1:6 u Ligi šampiona. Takođe, 21. novembra, Roma je odigrala neriješeno sa Bolonjom, pa je sada četvrta na tabeli Serije A.

"Neću se predati. Ljut sam i razočaran i moramo da se borimo kako bismo izašli iz ove situacije. Moramo da ostanemo složni, igrači ne smijeju da izgube samopouzdanje. Još možemo da budemo ista Roma sa najboljim napadom u Seriji A", rekao je Garsija, prenio je Korijere delo Sport.

"Boriću se, daću Romi svoje srce. Ne poznaju me oni koji misle da ću podnijeti ostavku. Ovo nije najgori preiod u klubu otkako sam došao, čak smo i u prošloj sezoni imali težak period. Naši ciljevi su i dalje dostižni, da prođemo u osminu finala Liga šampiona i ostanemo u vrhu tabele", dodao je on.

Garsija je rekao da preuzima odgovornost za loše rezultate.

"Siguran sam da nas iza oblaka čeka plavo nebo. Svi smo ljuti i razočarani našom igrom. Kada se oporave povrijeđeni igrači ćemo jači, ali to nije izgovor", rekao je Garsija.

Direktor u Romi Valter Sabatini podržao je Garsiju.

"Ne razmišljamo o promjeni trenera. Ponekad Rudi i ja ne razmišljamo isto, ali u ovome smo zajedno. On zaslužuje da predvodi Romu", rekao je Sabatini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније