Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

28. 11. 2015. 17:37 >> 17:24

U MINHENU KAO KOD KUĆE

Vidal: Bajern mnogo jači od Juventusa

Čileanski fudbaler Arturo Vidal rekao je da je njegov sadašnji klub Bajern mnogo bolji od Juventusa, za koji je nastupao do ove sezone.

"Bajer je trenutno mnogo jači od Juventusa. Ovdje su neki od najboljih fudbalera svijeta. Juventus je takođe dobar tim, ali postoji izvjesna razlika", rekao je Vidal njemačkim medijima.

Vidal je istakao da mu je bilo lijepo u Torinu, ali da se u Minhenu osjeća kao kod kuće.

On je proveo četiri sezone u Juventusu, za koji je odigrao 171 utakmicu i postigao 48 golova, prije nego što je ljetos prešao u Bajern za oko 40 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније